Het Markante Kunst Menu    
         
   
Terug naar de startpagina Contact opnemen met ons Informatie over ons gezellig café Bekijk sfeerfoto's van ons café Archief met persberichten e.d.
   
   

Onze medewerkers staan voor u klaar

Mededeling!

Geachte dorps en Losdorpsgenoten,

1 April 2015 bestond café `t Kippehok 25 jaar
Wij hebben gemerkt dat er in 25 jaar veel veranderd,
zo ook  de bezetting van onze café.

We moeten helaas constateren dat het `t kippehok de laatste jaren te lijden heeft van diverse activiteiten alom. We gooien niet direct de handdoek in de ring,  maar willen toch nog iets proberen en hopen dat er genoeg animo voor is!
 
Daarom passen wij onze openingstijden aan:
van 1 april een ZOMERSTOP en dan op 1 september weer open.

Wel blijft het hele jaar de mogelijkheid om het feestcafé `t Kippehok te boeken voor verjaardagen en kleinere partijen vanaf 25 personen.

In de zomerstop is het wel gewoon mogelijk, om op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16:30 uur gewoon heerlijk eten te bestellen en af te halen.

De ingang van afhalen is dan bij ristorante `dell Arte
BESTELLIJN 0596 – 58 11 00 tot 21:00 uur

Wij hopen op jullie begrip en jullie komst, zodat café kippehok kan blijven bestaan !

Roberto  &  medewerkers

Ristorante dell`Arte – Partyzaal klein Italië – Eet en feestcafé `t Kippehok

Welkom in eetcafé 't Kippehok


’t Kippehok is een oer-Hollandse naam voor een oergezellig eetcafé met een mediterraan tintje. Lekker ongedwongen aan de bar hangen met vrienden, genieten van een hapje en een drankje of een uitbundig feestje vieren.

De ongedwongen sfeer wordt versterkt doordat Roberto en zijn team alles zelf verzorgen, inclusief de muziek. Een gezellige en unieke plek om bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum te vieren en dit kan van maandag tot en met vrijdag tot circa 60 personen.

Op zaterdag en zondag is Eetcafé ‘t Kippehok geopend voor de vaste gasten. ’t Kippehok heeft nu een eigen windvrij en landelijk buitenterras.

’t Kippehok was ook ooit een echt kippenhok met rondlopende kippen, eendjes en pauwen. De kippen zijn verdwenen en het is verbouwd tot het huidige eetcafé. De naam lag voor de hand. Het is geen Italiaanse schrijffout maar oer-Hollandse spelling.

In ‘t Kippehok hangt sinds 2001 een schilderij van de lokale kunstenaar Reinout Krajenbrink. Het was een cadeau van Roberto aan zijn ouders ten tijde van hun 30-jarige verblijf in Godlinze. Op dit schilderij zijn vader en moeder Santanera samen te zien in het mooie dorp Godlinze.

Tok tok tok... je bent van harte welkom in café 't Kippehok!