Word vriendjes met ons op Facebook!    
         
   
Terug naar de startpagina Contact opnemen met ons Informatie over ons kloosterachtig restaurant Bekijk onze menukaart Het markante kunst menu! Achrief van persberichten e.d.
   
   

Onze medewerkers staan voor u klaar


Welkom in Ristorante dell 'Arte

Restaurant dell ‘Arte in Godlinze is een ongeëvenaard Mediterraans restaurant waar Roberto Santanera voor u kookt. Met veel passie, temperament en verse ingrediënten bereidt hij voor u de meest eerlijke en heerlijke lekkernijen. Vanuit de open keuken worden de gerechten met veel zorg en plezier bereidt.

De middeleeuwse en kloosterachtige sfeer van dell’ Arte draagt bij aan een onvergetelijk avondje uit. Deze sfeer is ook weergegeven op het schilderij “La nostra vita” met de kinderen Santanera in een 15e eeuws tafereel.

Het restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend en er is plaats voor circa 100 personen. Op elke andere avond kunnen wij vanaf 12 personen ook voor u koken, maar alleen op reservering. De sfeer in dell’ Arte leent zich voor zowel intieme etentjes als ook voor grote gezelschappen.

Vanaf 8 personen is er het Roberto 1-2 of 1-2-3 menu (a la carte is dan niet mogelijk). Om u vast lekker te maken, vindt u alle heerlijke mogelijkheden van de menukaart op deze website. Naast onze vaste kaart, neemt Roberto ook graag uw specifieke wensen en suggesties mee in zijn kookkunst.

Voor de heerlijke Mediterrane keuken komt u naar
dell’ Arte in Godlinze!